Šport > Nogomet
21 ogledov

Ni želel podpisati majice bodočega kluba

steven gerrard liverpool crystal palace
1/6
EPA
Steven Gerrard po koncu svoje zadnje tekme na Anfieldu ni želel podpisati dresa Los Angeles Galaxy, za katerega bo igral v prihodnji sezoni.

Legendarni angleški vezist se je s porazom proti Crystal Palacu poslovil od domačih navijačev Liverpoola, ki so mu za to priložnost pripravili veličasten sprejem. Tekma je kljub visokemu porazu redsov minila v znamenju slovesa enega najboljših nogometašev zadnjega desetletja, ki se po koncu letošnje sezone seli čez lužo, kjer bo igral za Los Angeles Galaxy v ligi MLS.

Gerrard je po tekmi s Palacom pozdravljal navijače, ki so ga podpirali dolgih 17 let, nekateri srečneži pa so se dokopali do njegovega avtograma. Eden od navijačev je želel, da bi 34-letni vezist podpisal dres Los Angeles Galaxy, kar pa je Gerrard presenetljivo zavrnil. ''Ne bom podpisal majice LA Galaxy, dokler ne pridem tja,'' je dejal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.