Šport > Nogomet
2540 ogledov

Nikoli ne boste uganili, s katero besedo lahko razjezite Messija

Leo Messi Paris SG Epa
Kako razjeziti enega najboljših nogometašev vseh časov Lionela Messija? Recite mu Messi.

Messijev soigralec iz argentinske reprezentance Leandro Paredes je v nedavnem pogovoru razkril, da argentinskemu superzvezdniku ni najbolj povšeči, če ga kličejo Messi.

Na vprašanje "streamerja" na Twitchu – Grega Rossella, kdaj je ocenil, da je čas, da ga neha klicati Messi in ga pokliče z Leo (okrajšava polnega imena Lionel, op. p.), je Paredes, trenutno nogometaš Juventusa, odvrnil: "Nikoli mu nisem rekel Messi."

Paredes Messija izvrstno pozna iz argentinske reprezentance, v pretekli sezoni pa sta si garderobo delila tudi v Parizu, saj sta bila soigralca pri PSG-ju. "Za vsem tem stoji ena zgodbica ... Ko sva z Messijem odšla v šolo po otroke v Parizu, on po svoje, jaz po svoje, je moj sin Gio rekel: "Živjo, Messi." Nato pa je prišel trenutek, ko je Messi sinu dejal: "Ne kliči me več Messi. Ime mi je Leo." In tudi jaz včasih sinu rečem, gremo, saj bova videla Messija, gremo v Messijevo hišo. In on mi odvrne: Ne govori mu Messi, saj se ob tem razjezi. Ni mu všeč." Tako da Messija nikoli nisem klical Messi," je v smehu dejal 28-letnik. 

Videoposnetek anekdote je seveda hitro postal viralen. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.