Šport > Nogomet
12 ogledov

'Nikomur ne bomo pošiljali ponudbe'

Ivan Simič je NZS vodil od februarja leta 2009. (Foto: www.alesfevzer.com) Žurnal24 main
Predsednik Nogometne zveze Slovenije Ivan Simič je seveda navdušen nad reprezentanco. "Igralcem in strokovnemu vodstvu zaupam popolnoma," pravi prvi mož NZS.

Po zmagi v Bratislavi je Ivan Simič seveda obiskal slovensko slačilnico, nogometaši pa so mu zapeli. Nogometaši so se torej ujeli na enaki valovni dolžini z novim vodstvom nogometne zveze, če smo iskreni, pa z medsebojnimi odnosi v obdobjih, ko se zmaguje, nikjer in nikoli ni pretiranih težav.

"V sredo pričakujem zmago, podobno kot sem jo pričakoval v Bratislavi. Igralcem in strokovnemu vodstvu zaupam popolnoma. Zmeraj sem optimist in še zmeraj upam, da se bo vse izteklo v našo korist," je dejal Ivan Simič in izpostavil ključne odlike Slovenije.

"Fantje so samozavestni, so odlični igralci in kolegi ter imajo odličnega selektorja in strokovno vodstvo,"
je prepričan prvi mož NZS, ki ni želel izdati višine nagrad za uvrstitev na SP: "Vse je dogovorjeno in to ostaja med nami."

Simič niti pod razno noče pasti na poljsko ukano, da bi morali Slovenci Poljakom, če bi želeli, da premagajo Slovake, poslati dobro ponudbo. To je namreč izjavil Mariusz Lewandowski. Zaradi njegovih besed na Fifo ne bo romala zahteva za posebnega kontrolorja na poljsko-slovaškem obračunu: "Na temi besedami sem bil presenečen. Nikomur ne bomo pošiljali ponudbe in pričakujemo, da se bodo te kvalifikacije zaključile v duhu fair playa. Vsak igralec mora igrati predvsem za svojo državo, svoje navijače in grb, ki ga nosi na prsih," je povedal Simič in za konec še potrdil, da bo premier Borut Pahor, ki reprezentanci očitno prinaša srečo, v živo spremljal tudi tekmo v San Marinu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.