Šport > Nogomet
12 ogledov

"Nimajo več Zahoviča"

Dejan Stanković je o slovenski izbrani vrsti govoril z izbranimi besedami. (Foto Žurnal24 main
Kapetan Dejan Stanković in selektor Radomir Antić hvalita slovensko reprezentanco.
Nimajo več igralcev, kot sta bila Zlatko Zahovič ali Mile Ačimovič, vendar so kolektivno zelo močni. Veliko tečejo in igrajo pošteno. Neredko se v zaključku protinapada znajde tudi pet njihovih igralcev.
Dejan Stanković

"Slovenija je zelo močna kot celota. Večkrat sem že igral proti njihovemu vratarju Samirju Handanoviću, ki je zelo zanesljiv. Imajo tudi Zlatka Dediča, napadalca, ki se nikoli ne ustavi, in izkušenega Milivoja Novakovića, ki lahko zadrži žogo in organizira igro. Zelo jih spoštujemo," je slovenski reprezentanci polaskal kapetan Srbije Dejan Stanković, ki pa se je vendarle spomnil tudi nekdanjih glavnih imen naše izbrane vrste. "Nimajo več igralcev, kot sta bila Zlatko Zahovič ali Mile Ačimovič, vendar so kolektivno zelo močni. Veliko tečejo in igrajo pošteno. Neredko se v zaključku protinapada znajde tudi pet njihovih igralcev," je dodatno analizo predstavil nogometaš Interja.

Selektor Radomir Antić tudi danes, kot na prvi tekmi kvalifikacij proti Ferskim otokom, zaradi kazni mednarodne nogometne zveze (Fifa) ekipe ne bo vodil ob igrišču. Pred srečanjem pravi: "Slovenija je ekipa, v kateri vlada odlično vzdušje. Celo bolj ji ustreza tekma, v kateri lahko igra na protinapade in ji ni treba voditi igre," je prepričan vodja srbskega strokovnega štaba, ki med tukajšnjimi novinarji ni najbolj priljubljen. Včeraj je na novinarski konferenci po uvodnem nagovoru dobil eno samo samcato vprašanje. Še to se je nanašalo na zdravstveno stanje v moštvu.

Stanković bo sicer danes odigral jubilejno 50. tekmo, odkar nastopa pod srbsko zastavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.