Šport > Nogomet
21 ogledov

Nisem zaljubljen vanj, a Mou je izjemen

Maradona vseskozi skrbi, da se o njem piše in govori. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
"Za mene je on najboljši. Človek iz navadnega kovanca naredi rožo. Nisem zaljubljen vanj, a je izjemna oseba," se je Joseju Mourinhu poklonil Diego Armando Maradona.

Nekoč velik trener in danes nekoliko slabši trener, Diego Armando Maradona, je naslednji v vrsti, ki se je priklonil trenerju madridskega Reala Joseju Mourinhu. "Občudujem Mourinha. Kot človeka, trenerja in psihologa. Za mene je on najboljši na svetu. Človek iz navadnega kovanca naredi rožo. Nisem zaljubljen vanj, a je izjemna oseba," je dejal "mali zeleni".

Maradona pa spoštuje in občuduje tudi delo Pepa Guardiole pri Barceloni. "Pep je prav tako odličen človek, poznam ga osebno. On morda ne dobiva takšne zasluge, kot bi jo moral, toda to je zato, ker ima vrhunske igralce. Ne pozabimo, da je še vedno mlad in da je pred njim velika kariera," je dodal Maradona in še pristavil: "Barcelona se ne bo borila za špansko prvenstvo, ker je praktično že v rokah Rela, a se bo posvetila Ligi prvakov."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.