Šport > Nogomet
18 ogledov

Nizozemski klub stregel kolačke z marihuano

Slovenija Švica Radosavljević Šuler Bačinović kvalifikacije za SP 2014 Boštjan Tacol
Klub slovenskega reprezentanta Aleksandra Radosavljevića, ADO Den Haag, je moral ob veliki zmagi nad Feyenoordom poskrbeti za številne navijače, ki so omedleli na tribuni. Na njihovo žalost ni šlo za veselje ob zmagi nad enim izmed velikanov nizozemskega nogometa, temveč zaradi "predoziranja" s kolački, v katerih so našli sledi marihuane.

Nizozemska policija je že začela preiskavo, potem ko so morali v bolnišnico odpeljati 16 navijačev ADO Den Haaga, ki jim je med tekmo postalo slabo, nekateri pa so celo omedleli. Po preiskavah v bolnišnci so ugotovili, da so pojedli precejšno količino famoznih "space cakeov", ki so jih nevede stregli na stadionu Kyocera v Haagu.

Predstavnik za odnose z javnostjo pri klubu, katerega član je tudi slovenski reprezentant Aleksander Radosavljević (kot posojen nogometaš sicer že nekaj časa igra pri VVV Venlu), je medtem že zatrdil, da klub ne ve, kako so se kolački presenečenja znašli na jedilniku, da pa to niti ni njihova skrb, saj za prehrano na tekmah skrbijo različna podjetja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.