Šport > Nogomet
178 ogledov

NK Olimpija predstavila novo okrepitev

Dres NK Olimpija NK Olimpija
Brazilski nogometaš Pedro Lucas je nova okrepitev Olimpije pred prihajajočo sezono, je klub danes sporočil na spletni strani. Gre za 24-letnega napadalca, ki je z ljubljansko zasedbo sklenil triletno pogodbo.

Nogometna Olimpija je predstavila peto poletno okrepitev po Nemanji Motiki, Saaru Fadidi, Raulu Floruczu in Ahmetu Muhamedbegoviću.

Pedro Lucas je nazadnje igral za portugalskega drugoligaša Mafro. V minuli sezoni je na 39 tekmah dosegel pet golov in dve podaji. V zadnjih dveh sezonah pa je za ta klub dosegel 11 golov.

V domovini je športno pot začel pri Internacionalu, nato pa kot posojen nogometaše tega kluba zastopal še Figueirense, CSA in Mirassol. V karieri je doslej odigral 130 tekem na članski ravni in dosegel 19 golov ter sedem podaj.

Pedro Lucas | Avtor: NK Olimpija NK Olimpija
"Za prihod sem se odločil po pogovoru z glavnim trenerjem. Nisva sodelovala v preteklosti, sva si pa stala nasproti. Poznam torej njegov način igre, taktiko in razmišljanje. Všeč mi je spoznavanje novih okolij, oseb, konec koncev izzivov. Zagotovo me je pritegnilo nastopanje kluba v kvalifikacijah za ligo prvakov," je v izjavi za klub dejal 24-letnik.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.