Šport > Nogomet
36 ogledov

Nobenih ponudb za Oblaka

Jan Oblak Profimedias
67-letni predsednik madridskega prvoligaša ponavlja, da Jan Oblak ni naprodaj, čeprav se omenja resno zanimanje Manchester Uniteda.

"Nismo prejeli ponudbe Manchester Uniteda ali katerega koli drugega kluba. Oblak je mlad in fantastičen vratar, ki ima z našim klubom sklenjeno pogodbo, veljavno še veliko let," je za Delo v Los Angeles de San Rafaelu povedal Enrique Cerezo.

Člani Atlético Madrida se pridno pripravljajo na začetek nove sezone, v katero bodo znova šli s precej spremenjeno zasedbo. Pred otvoritvijo sezone, 22. avgusta proti Las Palmasu, se morajo rdeče-beli pripravljati brez Arde Turana, Joãa Mirande, Maria Mandžukića, Maria Suáreza in Emiliana Insue, ki jih bodo tako ali drugače skušali nadomestiti Stefan Savić, Yannick Ferreira Carrasco, Jackson Martínez, Luciano Vietto in stari znanec Filipe Luís.

Enrique Cerezo | Avtor: EPA EPA
Kljub poročanju španskih medijev, da bi Atlético po domnevni ponudbi Uniteda v višini 28 milijonov evrov lahko ostal tudi brez Oblaka, ki bi na Old Traffordu nadomestil Davida de Geo, je Cerezo vnovič zatrdil, da prodaja ne pride na misel upravi "Los colchoneros".

"Ne razmišljamo o prodaji Oblaka, saj je pomemben del moštva in se s svojimi soigralci posveča pripravam," je nadaljeval Cerezo in o morebitni zagati trenerja Diega Simeoneja pri izbiri prvega vratarja pristavil: "Imamo dobre vratarje in videli bomo, kako se bo odločil Simeone."

Na zadnji interni pripravljalni tekmi v pripravljalni bazi je Oblak igral v zasedbi, ki je spominjala na prvo postavo, Cerezo pa opozarja, da mora ostati potrpežljiv, še poroča Delo.

"Mlad je še, biti mora potrpežljiv. Letos se bomo še naprej borili v vseh tekmovanjih. Naš cilj je tretje mesto in čim višja uvrstitev v ligi prvakov in pokalu. Mislim, da smo se pri prestopih dobro odrezali. Zdaj so na vrsti igralci," je sklenil Cerezo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.