Šport > Nogomet
23 ogledov

"Noče teči in ima 19 kilogramov preveč"

Taarabt Genoa AC Milan Serie A Italija liga prvenstvo EPA
Trener ostro nad zvezdnika, ki dobi sto tisoč dolarjev na teden: ima previsoko plačo, preveč kilogramov in noče teči.

Ekipa Queen's Park Rangers (QPR) je po osmih krogih angleškega nogometne premier lige na zadnjem mestu, po nedeljskem porazu proti Liverpoolu (2:3) v zadnjih minutah pa je trener Harry Redknapp ostro kritiziral zvezdniškega vezista Adela Taarabta. Maročan ima po njegovem mnenju preveč kilogramov, prav tako pa dobiva previsoko mesečno plačo.

Taarabt vsak teden prejme 100.000 dolarjev, 25-letni Maročan pa je za QPR v tej sezoni odigral le tri tekme. Trenutno naj bi okreval po poškodbi, na vprašanje, kaj se dogaja z reprezentantom Maroka pa je Redknapp odvrnil: "Ni pripravljen: ni pripravljen igrati nogometa."

"Ne morem ščititi ljudi, ki nočejo teči in trenirati ter imajo 19 kilogramov preveč," je nejevoljno razlagal Redknapp, ki meni, da ima njegov varovanec težave z odnosom do profesionalnega nogometa: "Igral je za rezervno ekipo. Jaz bi lahko tekel več kot je on. Torej ne, ne morem ga izbrati za prvo ekipo."

"Izbiram ljudi, ki si želijo poizkusiti, si zaslužijo biti v dobrem klubu, si želijo delati, pridejo vsak dan in hočejo delati, trenirati. To sem na tekmi proti Liverpoolu od igralcev dobil. Ko bo on to pokazal, bo morda dobil priložnost," je še pripomnil Redknapp.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.