Šport > Nogomet
7 ogledov

Nogomet po romunsko

steaua navijač navijači divjanje
1/3
Youtube
Srečanje romunskega prvenstva med ekipama Petrolul in Steaue iz Bukarešte je bilo prekinjeno po divjanju domačih navijačev. V gostujočega vratarja je priletela petarda, na njegovega soigralca pa so se spravili s pestmi.

Srečanje med ekipama Petrolul in Steaue iz Bukarešte se je spremenilo v pravo bojno polje, potem ko so domači navijači povsem ponoreli in nogometašem Steaue pripravili pravi pekel. Sodnik je srečanje prekinil po 45 minutah.

Divjanje domačih navijačev je vse meje dobrega okusa preseglo v 45. minuti, ko je eden od njih pritekel na zelenico in v glavo udaril branilca Steaue Georgea Galamaza, ki naj bi po pisanju romunskih medijev utrpel zlom ličnice. S tem pa se divjanje še ni končalo. Igralec Steaue Novak Martinović se je kar sam spravil na domače navijače in si za to potezo prislužil rdeči karton. Predčasno je moral pod prho tudi vratar Stanca.

Po nekaj minutah je nesrečni Galamaz odšel iz igro, srečanje pa se je nadaljevalo, vendar ne za dolgo. Steaua je z enajstmetrovke kmalu povedla z 2:0, domači navijači pa so s petardo zadeli vratrja gostov Tatarusana, ki je zamenjal kaznovanega Stanco. Tatarusanu so nemudoma nudili zdravniško pomoč, sodniška trojka pa se je po 20 minutah čakanja ocenila, da srečanja ni varno nadaljevati in ga odpovedala. Srečanje bo epilog dobilo za "zeleno mizo", bržkone pa bo zmaga s 3:0 dodeljena Steaui.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.