Šport > Nogomet
710 ogledov

Nogometaš Arsenala zaboden, ena oseba v napadu umrla

Pablo Mari Profimedia
Nogometni branilec je po napadu moral v bolnišnico.

Branilec londonskega Arsenala Pablo Mari, ki je kot posojen nogometaš trenutno član italijanskega prvoligaša Monze, jo je skupil v napadu, ki se je zgodil v enem izmed nakupovalnih središč v bližini Milana. Napadalec je z nožem poškodoval še pet oseb, ena je umrla v bolnišnici, šlo je za osebo v tridesetih letih.

Sky Italy je poročal, da so preiskovalci že zaključili, da ne gre za teroristični napad, aretiran pa je bil 46-letni moški.

"Pablo Mari ni v nevarnosti, njegove poškodbe niso življenjsko nevarne. Upamo, da se bo kmalu vrnil v ekipo," je o stanju 29-letnega nogometaša dejal direktor Monze Adriano Galliani.

Pri Arsenalu je športni direktor Edu stopil v kontakt z nogometaševimi svojci, trener Mikel Arteta pa je izjavil, da se zdi, da bo z branilcem "vse v redu", a pravih informacij po tekmi Evropske lige med PSV in Arsenalom še ni imel. 

"Vsi v klubu smo šokirani ob novici o napadu v Italiji, ki se je končal s petimi osebami v bolnišnici, med njimi pa je tudi naš nogometaš  Pablo Mari. Bili smo v stiku z njegovim zastopnikom, ki nam je povedal, da Pablo ni resneje poškodovan. Naše misli so z njim in ostalimi poškodvanimi v tem groznem incidentu," pa so v izjavi za javnost zapisali pri londonskem klubu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.