Šport > Nogomet
16 ogledov

Nogometaš Lyona osumljen posilstva

Bafetimbi Gomis lyon Reuters
Francoska policija preiskuje nogometaša Lyona zaradi sumov, da je v noči na sredo v svojem stanovanju v Lyonu posilil 38-letno žensko.

Francoski mediji so izbrskali, da je eden izmed preiskovancev Bafetimbi Gomis, francoski reprezentančni napadalec, ki si služi kruh v vrstah prvoligaša iz Lyona, drugi igralec pa je Yohan Benalouane, njegov nekdanji soigralec pri Saint Etiennu, ki trenutno igra za italijansko Ceseno. "Zanikam vse obtožbe. Lažnim poročanjem ostro nasprotujem in nisem bil na policijski postaji. Hvala vsem za podporo," je na Twitterju zapisal francoski reprezentant.

Policija proti nogometašema še ni sprožila nikakršnega postopka, temveč preverja domnevne obtožbe o posilstvu, ki so se pojavile v tamkajšnjih medijih. Šušljalo se je tudi, da je Gomis zaradi suma posilstva noč preživel na policijski postaji, kar je nogometaš ostro zanikal. ''Uradno zanikam vse obtožbe, ki se nanašajo name. V nasprotju s tem, kar je bilo zapisano, naj povem, da noči nikakor nisem preživel v priporu.''

Nogometaša sta bila zaslišana zaradi suma posilstva 38-letne ženske, odzvali pa so se tudi predstavniki kluba, ki so v izjavi podprli svojega varovanca. ''Lyon uradno zanika, da je Bafetimbi Gomis noč preživel v priporu. Namigovanje na kateregakoli igralca s strani medijev lahko povzroči veliko škodo vsem vpletenim in na Lyonu kot instituciji,'' so sporočili.

Gomis je v letošnji sezoni prve francoske lige prispeval štirinajst golov, vendar ga Lauren Blanc ni vključil na seznamizbrancev za nastop na Euru 2012.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.