Šport > Nogomet
23 ogledov

Nogometaš umaknil pivo, ker je musliman

Škodran Mustafi, pivo, alkohol Youtube
Nogometaš Valencie Škodran Mustafi ni želel, da bi se ga povezovalo z alkoholom, zato je želel med novinarsko konferenco umakniti pivo sponzorja. To mu pa ni pustil predstavnik za odnose z javnostmi.

Nemški nogometaš albanskih korenin Škodran Mustafi je veren musliman, zato tudi ne pije alkohola in pitj le-tega ne podpira. Načeloma njegova odločitev prav nič ni sporna, a je zdaj poskrbela za veliko nelagodja pri sponzorju njegove španske ekipe.

Nogometaš Valencie je namreč pri novinarski konferenci umaknil steklenico piva sponzorja, ker ni želel, da se ga povezuje z alkoholom. "Ne maram piva," je razločno povedal Mustafi predstavniku za odnose z javnostmi in pivo potisnil daleč stran od sebe, na drugo stran mize.

Po nekaj prerekanja s PR-ovcem pa se je moral nogometaš le sprijazniti s tem, da bo pivo stalo ob njem in tako na vsaki sliki fotografov. Mustafi pa je v znak neodobravanja še stresel glavo, pogledal novinarje in dvignil ramena. Kaj so na vse to porekli sponzorji ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.