Šport > Nogomet
32 ogledov

Nogometaše Nafte napadli s kamenjem

Damir Rob je vodenje potapljajoče se lendavske barke prepustil Stanku Preradovič Žurnal24 main
Po srečanju 1. SNL med Rudarjem in Nafto (0:0) v Velenju so neznanci napadli avtobus z gostujočimi nogometaši. Kljub poštenemu "bombardiranju" nihče ni bil poškodovan.

Po tekmi med nogometaši velenjskega Rudarja in lendavske Nafte, ki so se v 17. kolu prve slovenske nogometne lige v soboto v Velenju razšli z neodločenim izidom 0:0, je za zdaj še neznana skupina huliganov napadla avtobus z gostujočimi igralci.

V avtobusu z igralci je bil tudi trener lendavskega prvoligaša Damir Rob, ki je po tem incidentu dejal, da so jih napadli kakšnih 400 metrov od stadiona na poti proti domu. Po besedah očividcev tega neljubega dogodka je kamenje letelo z vseh strani, na avtobus pa se je spravila skupina vandalov, v kateri je bilo po nestrokovni oceni od deset do 15 oseb. Avtobus je bil v celoti uničen, k sreči pa nihče v njem ni bil poškodovan. Po petih minutah vožnje so se ustavili in bili tarča novega napada, ki pa ni bil tako hud kot prvi. Zatem je po petih minutah na kraj dogodka prišla policija.

Rudar bo v naslednjem kolu gostoval v Novi Gorici, Nafta pa bo na domačem igrišču gostila Luko Koper. Obe tekmi bosta v soboto, 20. novembra. Lendavčani so na prvenstveni lestvici z neodločenim izidom ohranili tretje mesto (25 točk) pred Velenjčani, ki so z dvema točkama manj četrti. Na vrhu je s 40 točkami Maribor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.