Šport > Nogomet
17 ogledov

Nogometaši AC Milana ujeti na San Siru

(AC Milan - Genoa)  Kaka EPA
Navijači AC Milana so se po remiju z Genoo (1:1) zbrali pred stadionom San Siro, kjer so želeli obračunati z nogometaši italijanskega prvoligaša.

Kriza AC Milana se je v soboto nadaljevala z remijem proti Genoi (1:1), pa čeprav so rossoneri več kot polovico tekme odigrali z igralcem več. Približno 400 najbolj gorečih navijačev rdeče-črnih je po tekmi zablokiralo izhode stadiona San Siro in se nogometašev lotilo z žaljivim skandiranjem.

''Sram naj vas bo'', ''Čakamo vas s palicami'', ''Ti otročaji sploh ne vedo, kaj je to odrekanje. Njihovi bančni računi so polni, medtem ko ljudje delajo za njih'' je odmevalo v okolici milanskega stadiona, medtem ko so bili nogometaši AC Milana ujeti na San Siru.

Z navijači se je najprej poskušal pogovoriti Mario Balotelli, ki ga je zaustavila policija, v osje gnezdo pa sta se nato odpravila Christian Abbiati in Kaká. Italijanski vratar in brazilski napadalec sta obljubila, da se bodo v nadaljevanju sezone še bolj potrudili, prav tako pa sta se zavezala, da bodo spametovali tiste igralce, ki se po mnenju navijačev namesto nogometu posvečajo razvratnim zabavam.

Po ''sestanku'' so se razjarjeni navijači razmaknili, tako da so lahko tako nogometaši AC Milana kot Genoe zapustili prizorišče.

Allegri: Mislim, da sem opravil dobro delo

AC Milan je prvič v šestih letih ostal brez zmage na zadnjih petih tekmah, trener Massimiliano Allegri pa trdi, da ni razloga za preplah.

massimiliano allegri | Avtor: EPA EPA
''Skupaj se moramo izvleči iz tega položaja. Z gotovostjo lahko trdim, da je ekipa na igrišču vedno dala vse od sebe. Pogovarjal sem se s predsednikom kluba in zadovoljen je bil s predstavo ekipe. O svoji prihodnosti ne bom več govoril, saj je ta tema postala dolgočasna. Mislim, da sem opravil dobro delo, čeprav rezultati tega ne odražajo. Ekipa je naredila vse za zmago in ustvarila številne priložnosti. Genoi so v 90 minutah dopustili en strel v okvir vrat, in to je bila enajstmetrovka,'' je povedal Allegri in dodal, da je Balotelli z zgrešenim strelom z bele točke izgubil nekaj motivacije. ''Seveda mu je zgrešena enajstemtrovka vzela nekaj zagona, vendar je igral dobro,'' je povedal Italijan.

Allegri navijače poziva, naj ekipi pomagajo iz tega nezavidljivega položaja. ''Navijačem pravim, da se moramo iz tega rešiti skupaj. Imeli smo ogromno priložnosti, manjkal je le gol,'' je zaključil trener AC Milana.

Balotelli: To je konec!

Mario Balotell je po remiju z Genoo na Twitterju pomenljivo zapisal: ''To je konec :)'', naslednji dan pa je dodal: ''Naprej, Milan, vedno in povsod.''

Njegov 'tvit' je postal predmet številnih interpretacij. Nekateri namigujejo, da se nanaša na trenerja Massimiliana Allegrija, spet drugi pa so prepričani, da se Balo poslavlja od rossonerov.

(AC Milan - Genoa)  Balotelli | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.