Šport > Nogomet
5 ogledov

Nogometaši Nafte uresničili grožnje

Magdič ni izpolnil pričakovanj igralcev Nafte in je zato odstopil. (Foto: Boštja Žurnal24 main
Ker vodstvo nogometnega kluba Nafta ni uspelo zagotoviti sredstev za poplačilo dela dolgov oziroma plač, so igralci uresničili svoje grožnje in priprav niso začeli.

Slovenski nogometni prvoligaš Nafta iz Lendave bi danes moral začeti priprave na spomladanski del prve slovenske nogometne lige.

Klub, ki je po jesenskem delu na visokem četrtem mestu, ima blokiran račun, tudi zato nihče ne ve, kako bo rešil nastale težave in kdaj bodo lendavski nogometaši sploh začeli priprave. Trener Damir Rob bi rad, da bi se to zgodilo že 17. januarja, vprašanje pa je, na koga bo sploh lahko računal, saj je več tistih, ki najavljajo svoj odhod, kot tistih, ki bi ostali.

Na kratki novinarski konferenci v Lendavi je predsednik kluba Igor Magdič poudaril, da pogodbe z glavnim sponzorjem še niso podpisali, da pa bo njegov vložek v zmanjšanem obsegu, zato v klubu iščejo tudi nove pokrovitelje.

Velja pa omeniti, da niti za najboljše (prvega strelca lige Jožeta Benka in estonskega reprezentanta Konstantina Vasiljeva) še ni prišla konkretna ponudba. Za zdaj je na preizkušnji v Turčiji le branilec Marko Balažic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.