Šport > Nogomet
39 ogledov

Nogometašica na Twitterju z ledom za spodnjcami

Kumagai Norveška Japonska Elise Thorsnes Algarve Cup Portugalska EPA
Norveška nogometašica Elise Thorsnes je z objavo pomenljive fotografije na Twitterju hitro postala ena najbolj "klikanih" športnic v državi.

24-letna norveška reprezentantka Elise Thorsnes je s svojimi 1352 sledilci na Twitterju, številka je po objavi fotografije seveda še dodatno poskočila, delila morda celo preveč "informacij".

Thorsnesova je namreč na zadnji tekmi staknila poškodbo spodnjega dela trebuha in začela so se pojavljati vprašanja, če bo najboljša strelka norveške lige nared za evropsko prvenstvo na Švedskem.

Napadalka je svojo pripravljenost jasno pokazala z objavo fotografije, na kateri ima za spodnjimi hlačkami zataknjeno vrečko z ledom.

Dobro ji gre tudi brez toplih rok

"Hvala za vsa poizvedovanja glede poročanja TV 2. Dobro mi gre tudi brez toplih rok," je ob fotografiji v vijoličnih spodnjih hlačkah pripisala Norvežanka.

Thorsnesova je sicer ena najboljših napadalk v svetu ženskega nogometa. Na 139 tekmah je zabila kar 109 golov, česar se ne bi sramovala niti najboljša moška posameznika Cristiano Ronaldo in Lionel Messi, čeprav fotografije njunega mednožja najdemo zgolj ob poziranjih za razne modne znamke ....

Thorsnes Twitter poškodba spodnjice spodnje hlačke led vrečka | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.