Šport > Nogomet
24 ogledov

Nogometni zbor danes na Ptuju

Keka naj bi si na klopi Hajduka želeli vodilni možje splitskega kluba. (Foto: Ni Žurnal24 main
Slovenska nogometna reprezentanca se bo danes ob 18. uri zbrala na Ptuju, kjer se bodo varovanci selektorja Matjaža Keka pripravljali na kvalifikacijski tekmi s Ferskimi otoki in Estonijo.

Gre za dve izjemno pomembni tekmi v kvalifikacijskem ciklusu po porazu s Severnimi Irci in remiju v Beogradu. Zato bo v prihajajočem tednu prav vse podrejeno čim boljšim pripravam A reprezentance. "V zadnjem obdobju so bile v ospredju druge teme, sedaj pa smo na pragu dveh ključnih tekem v novem kvalifikacijskem ciklusu. Zato je moja in podpora Nogometne zveze Slovenije stoodstotno na strani selektorja Matjaža Keka in reprezentantov," je, še predno so se reprezentanti zbrali, dejal predsednik NZS, mag. Ivan Simič. "Za reševanje tem, ki niso neposredno povezane s pripravami na tekmi, bo dovolj časa po tem. Verjamem, da se pomembnosti prihajajočih tekem dobro zavedamo prav vsi," je še povedal Simič.

Slovenska reprezentanca bo prvi trening opravila v ponedeljek v dopoldanskih urah. "Udobje in dobro počutje A reprezentance je v tem trenutku naša glavna skrb. Verjamem, da se bodo v okolju Ptuja, kjer se sicer izredno dobro počutijo, dobro pripravili na tekmi ter poskrbeli, da bo Slovenija na te fante še naprej ponosna," se je predsednik Simič dotaknil še pripravljalne baze na Ptuju, kjer bodo Slovenci domovali kljub temu, da bo tekma s Ferskimi otoki odigrana v Ljubljani.

Slovenija se bo s Ferskimi otoki pomerila v petek, 8. oktobra, ob 20.45. uri na stadionu v Stožicah, vstopnice za tekmo so še na voljo. Drugo tekmo bodo Kekovi varovanci odigrali v torek, 12. oktobra, v Talinu, kjer se bo tekma pričela ob 21.30. uri po lokalnem oziroma ob 20.30. uri po slovenskem času.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.