Šport > Nogomet
2530 ogledov

Nora scena! Panika Jürgena Kloppa, situacijo je rešil ... kamerman!

Jürgen Klopp Profimedia
Jürgen Klopp je izgubil poročni prstan, katerega je na njegovo srečo našel eden izmed snemalcev tekme.

Nogometaši Liverpoola so na predzadnji tekmi 20. kroga angleške lige gostili Newcastle in ga v pravi nogometni poslastici premagali s 4:2. S tem rdeči ostajajo vodilni na lestvici.

Liverpool je kmalu po začetku imel kar nekaj lepih priložnosti, med drugim je Luis Diaz celo zadel, a so sodniki gol razveljavili zaradi prepovedanega položaja, v 22. minuti pa je Mohamed Salah zapravil še strel z bele pike.

Po novi lepi zapravljeni priložnosti Darwina Nuneza je na drugi strani v 37. minuti celo Newcastle dosegel gol, a je tudi tega Var razveljavil zaradi nedovoljenega položaja. Trent Alexander-Arnold je malce zatem močno z desne strani oplazil še vratnico.

Liverpool | Avtor: Profimedia Profimedia

V 49. minuti pa so domači lepo izigrali obrambo Newcastla, na koncu je iz bližine po podajah Diaza in Nuneza, ta je vmes zapravil še nekaj priložnosti, le zadel Salah za 150. prvoligaški gol v Liverpoolovem dresu.

Pet minut pozneje pa so črno-beli gosti izenačili, ko je natančno meril Alexander Isak. To je bil sploh prvi strel gostov v okvir vrat. V 74. minuti pa je nato domača zasedba zasluženo znova povedla, iz bližine je bil tokrat uspešen Curtis Jones.

V 78. minuti je pri domačih zadel še Cody Gakpo, a tekme še ni bilo kones, saj je le nekaj trenutkov pozneje Sven Botman goste vrnil v igro. Zelo dinamičen obračun pa je postregel še z novo enajstmetrovko za Liverpool v 86. minuti, takrat pa je bil Salah natančen za končnih 4:2.

A čeprav je tekmo dobil in se utrdil na prvem mestu lige, so bili dogodki za trenerja Liverpoola po tekmi vse prej kot mirni. Stekel je namreč na igrišče, da bi pozdravil svoje igralce, nasprotnike in navijače, pri tem pa je opazil, da je izgubil neprecenljivo stvar ... na prstu namreč več ni bilo nikjer poročnega prstana.

Panični Klopp se je nemudoma lotil iskanja, za pomoč je zaprosil tudi redarja, iskalna akcija pa je bila zelo hitro uspešna. Za velikega junaka se je izkazal kar snemalec, ki je po zadnjem sodnikovem žvižgu ves čas snemal Kloppa in očitno tudi opazil trenutek, ko je Nemcu prstan zdrsnil s prsta.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.