Šport > Nogomet
11 ogledov

Norišnica za Pepom: 25.000 ljudi na trening

Guardiola Barcelona Manchester United trening finale Liga prvakov EPA
Za prva odprta treninga Josepa Guardiole v Münchnu po poročanju nemških medijev vlada izjemno zanimanje. Celo tolikšno, da ju bodo iz klubske baze preselili na stadion.

Na prvih odprtih treninigih, ki jih bo kot trener Bayerna vodil Josep Guardiola, nemški mediji naslednji teden pričakujejo vsaj 25 tisoč navijačev, potem ko se bo nekdanji trener Barcelone po letu oddiha spet vrnil na zelenice. 

Pri Die Weltu so zapisali, da je moral klub zaradi ogromnega zanimanja premakniti treninge iz klubske baze na Säbener Strasse na stadion Allianz Areno. Ker železniška povezava še ni vzpostavljena, bodo organizirali prevoz z avtobusi.

"Prva treninga bosta javna. Zaradi del na železniški povezavi do stadiona bo kapaciteta obakrat omejena na 25 tisoč ljudi," so v izjavi za javnost zapisali pri Bayernu. "Vstopnice bodo šle v prodajo v ponedeljek. Vstopnina bo pet evrov, vse prihodke pa bomo podarili žrtvam nedavnih poplav v Nemčiji."

Stanovanje na Manhattnu najel "gospod Gardomi"

Guardiola bo v ponedeljek tudi prvič stopil pred medije, njegovo novinarsko konferenco pa bodo prenašale številne televizijske postaje. Sky, ki ima v lasti pravice za prenose 1. Bundeslige, pripravlja celodnevno poročanje o novem trenerju "FC Hollywooda", eden izmed gostov pa bo v studiu tudi Daniel Martínez, ki je napisal njegovo avtobiografijo.

Zastopnik Guardiole, Pere Guardiola, je pred dnevi razkril, da se njegov brat "kot norec" uči nemščine, da bi bil pripravljen za prihajajočo novinarsko konferenco. Münchenski Abendzeitung je medtem že objavil prvi del serije o strategu iz Santpedorja, ki naj bi med počitnicami v New Yorku stanovanje na Manhattnu najel pod imenom "gospod Gardomi".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.