Šport > Nogomet
25 ogledov

Nov kuhar in nova poškodba pri Barçi

Lionel Messi Reuters
Pri Barceloni ničesar ne prepuščajo naključju. Za nove Messije, Xavije in Fabregase bo skrbel priznani kuhar Ferran Adria. Zgodaj zjutraj je iz Katalonije udarila vest, da se je huje poškodoval še Ibrahim Afellay. Nizozemec naj bi zaradi poškodbe križnih vezi počival pol leta.

Španski in evropski nogometni prvak Barcelona si želi, da bi iz njegove nogometne šole La Masia v prihodnje prišlo še več takšnih nogometašev, kot je argentinski velemojster Lionel Messi. V katalonskem velikanu so se v želji po tem osredotočili tudi na kulinarični vidik razvoja nogometašev in najeli priznanega kuharja Ferrana Adrio.

Avantgardni kuharski mojster Adria, ki je pred časom delal v slavni, s tremi Michelinovimi zvezdicami "okrašeni" katalonski restavraciji El Bulli (zaprli so jo julija), naj bi poskrbel za nove obroke v La Masii, s katerimi naj bi spodbujali zdravo prehrano in telesno vadbo. "Smo, kar delamo, in smo, kar jemo," je novo geslo te kampanje katalonskega nogometnega velikana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.