Šport > Nogomet
31 ogledov

Nov posel Dinama: mladca k Spursom za 20 milijonov

Alen Halilović Tomislav Miletic/PIXSELL
Predsednik zagrebškega Dinama Mirko Barišić je v pogovoru za Sportske novosti potrdil, da so se modri z angleškim prvoligašem Tottenhamom dogovorili za prestop mladih talentov Alena Halilovića in Tina Jedvaja.

Zagrebškemu Dinamu je uspel nov milijonski posel, ki so ga iz vrst hrvaškega prvaka potrdili na predvečer vstopa matične domovine v Evropsko unijo. 17-letna Alen Halilović in Tin Jedvaj, dva velika modrih, se po besedah predsednika Mirka Barišića v zameno za 20 milijonov evrov selita k londonskemu prvoligašu Tottenhamu.

"Rešili smo prestop Tina Jedvaja in Alena Halilovića, vse smo se dogovorili z njunim novim klubom. Ostala bosta pri nas, eden od njiju še najmanj leto dni," je za Sportske novosti povedal Barišić. Jedvaj se bo v London preselil januarja, Halilović pa naslednje poletje, pišejo hrvaški kolegi.

Tottenhamu je Dinamo že pred leti prodal še enega izvrstnega vezista, hrvaškega reprezentanta Luko Modrića. Takrat so Spurs na račun Zdravka Mamića in druščine nakazali 21 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.