Šport > Nogomet
23 ogledov

Nova smrt na nogometnem igrišču

Podoben nesrečni dogodek se je pred časom zgodil tudi na Hrvaškem. Žurnal24 main
Nogomet je zahteval novo smrtno žrtev. Na tekmi avstrijskega amaterskega prvenstva v nogometu je 21-letni napadalec po trčenju z nasprotnim vratarjem umrl na igrišču.

Tekma za avstrijskega amaterskega nogometaša se je v soboto končala tragično. Moštvi sta se pomerili v Celovcu, 21-letni napadalec pa se je med tekmo zaletel v vratarja nasprotnega moštva. Poškodbe so bile tako hude, da je nesrečni igralec še pred prihodom reševalnega helikopterja na igrišču umrl. Nesreča se je zgodila v 86. minuti srečanja med ekipama Mölltal in Greifenburg, izid je bil 4:3 v korist gostov. Nogometaš Mölltala je stekel v smeri nasprotnikovega gola, potem ko je videl priložnost za izenačenje. Nasproti mu je pritekel 17-letni vratar, igralca sta trčila, pri čemer je napadalec obležal. Na žalost so se zbrani predolgo odločali, trajalo je kar 50 minut, kaj naj s poškodovanim športnikom naredijo, tako da je bila zanj vsaka pomoč prepozna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.