Šport > Nogomet
409 ogledov

Nov udarec za Ibrahimovića, šušlja se o koncu kariere

Zlatan Ibrahimović Epa
Švedski veteran Zlatan Ibrahimović naj bi zaradi poškodbe že končal letošnjo sezono.

Za nogometnega zvezdnika Zlatana Ibrahimović je letošnja sezona v italijanskem prvenstvu bržkone že končana. Šved si je po nedavni vrnitvi po operaciji kolena zdaj poškodoval mečno mišico, njegov klub AC Milan pa ni objavil predvidene časovnice okrevanja, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Enainštiridesetletni napadalec letos ni veliko igral. V februarja se je vrnil na zelenice po operaciji kolena lani maja, prejšnji teden pa je na ogrevanju pred tekmo z Leccejem staknil poškodbo mečne mišice.

Je pa Švedu kljub temu uspelo postaviti nov rekord, ko je z golom proti Udineseju marca postal najstarejši strelec v italijanski prvi ligi.

Ob zadnji poškodbi se sicer postavlja vprašanje o nadaljnji karieri slovitega napadalca, je zapisal AFP. Njegova pogodba z AC Milanom bo s koncem sezone potekla, za zdaj pa ni nobenih novic glede dogovora o podaljšanju

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.