Šport > Nogomet
21 ogledov

Nova žrtev v krvavi Braziliji

pes nogomet Youtube
Brazilci znova poročajo o novi žrtvi na nogometni tekmi. Tokrat je spopad navijaških skupin z življenjem plačal 23-letni Diego Rodrigo Costa de Jesus, kar je bila že četrta žrtev na brazilskih nogometnih tekmah v zadnjem mesecu dni.

Na nedeljski nogometni tekmi med moštvoma Goias in Vila Nova v centralni Braziliji je v spopadu navijaških skupin življenje izgubil privrženec domačega moštva, 23-letni Diego Rodrigo Costa de Jesus. Nesrečnega mladeniča so v spopadu ustrelili v hrbet, v zadnjem mesecu pa je to že četrta žrtev na brazilskih nogometnih tekmah.

Minuli teden sta življenje izgubila dva navijača Palmeirasa iz São Paula, pred dvema tednoma pa privrženec moštva Guarani, ki je le 100 kilometrov oddaljen od največjega brazilskega mesta.

Brazilija bo leta 2014 gostila nogometno svetovno prvenstvo, brazilski politični in športni vrh pa je zaradi številnih incidentov ter tragičnih dogodkov v brazilskem nogometu že zahtevala odločne ukrepe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.