Šport > Nogomet
19 ogledov

Novaković: "Ni govora o slovesu"

Milivoje Novaković je pod vodstvom novega trenerja v dveh tekmah zabil že štiri Žurnal24 main
V Kölnu po prvenstveni zmagi s 3:2 nad Hamburgom spet vlada optimizem. Milivoje Novaković je zabil vse tri gole in je pod vodstvom novega trenerja spet v stari formi.

Köln je pod vodstvom Zvonimirja Solda obupno začel sezono, še bolj obupan pa je bil Milivoje Novaković, ki ga je Hrvat posadil na klop.

Vse kaže, da je bil Soldo tisti, ki je zaviral Köln. Prav o tem so se razpisali nemški mediji, ki navajajo, da v klubu spet vlada prijateljstvo, in še pomembneje, da se je Novaković s hat-trickom Hamburgu spet vrnil v staro formo, navijači pa ga preprosto ljubijo.

Bild.de piše o prijateljstvu med Novo in nemškim reprezentantom Lukasom Podolskim, ki se prej nista preveč marala, zdaj pa v objemu nasmejana proslavljata zadetke ljubljanskega napadalca. Poldi je po "trojčku" Novakovića dejal: "Vsi vemo, da Novi v Kölnu ni bilo lahko. Vesel sem, da je spet našel občutek za gol. To je kot ponovno rojstvo Novakovića, ki je v zadnjih dveh letih za klub storil prav vse."

Najzaslužnejši za vnovično rojstvo pa je novi trener kozličkov Thomas Schaefer, ki je oba napadalca znova združil, kot vse kaže, pa slovenskega reprezentanta prepričal, da še naprej ostane zvest Kölnu. "Razmišljal sem, da bi v zimskem prestopnem roku spremenil okolje. Z novim trenerjem se je vse spremenilo, v Kölnu smo spet vsi prijatelji. Ni več govora o slovesu," je navijače pomiril Novaković in dodal, da upa, da bo Schaefer, ki je vodil rezervno moštvo Kölna (U-23), še naprej ostal trener.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.