Šport > Nogomet
13 ogledov

Nove tri tekme kazni za Ibrahimovića

Ibrahimović je v Firencah zapravil nekaj lepih priložnosti, dobil rumeni karton, Žurnal24 main
Napadalec AC Milana Zlatan Ibrahimović se je na nedeljski tekmi proti Fiorentini vrnil po dveh tekmah suspenza, a se bliskovito hitro našel v novih težavah. Preklinjal je stranskega sodnika in dobil tri tekme kazni.
"Poreden" tudi Robben: dve tekmi in 15 tisoč evrov kazni!
Vezist Bayerna Arjen Robben bo moral zaradi izključitve na tekmi proti Nürnbergu počivati dve tekmi in plačati še 15 tisoč evrov kazni. Po koncu tekme je stopil do glavnega sodnika in ga užalil do te mere, da je dobil direkten rdeči karton. Tudi Robbnovo osebno opravičilo sodniku in klubu ni pomagalo.

Tri tekme kazni je dobil švedski napadalec Zlatan Ibrahimović, potem ko se je v nedeljo na tekmi med Fiorentino in AC Milanom spravil na stranskega sodnika. Ibrahimović sicer trdi, da so bile kletvice samokritične narave, toda pri Serie A so nepredvidljivemu Švedu dodelili še drugo hudo kazen na zadnjih dveh tekmah.

Spomnimo: Ibrahimović je v Firencah igral prvo tekmo po prestani disciplinski kazni, ki jo je dobil zaradi udarca v prsni koš Marca Rossija na tekmi Milan – Bari. Tudi dve tekmi hlajenja pa sta bili, kot kaže, premalo, saj je v 87. minuti tekme na stadionu Artemio Franchi prejel direkten rdeči karton zaradi preklinjanja v smeri stranskega sodnika.

Pri Serie A so odločitev obrazložili z besedami, da je šlo za "žaljivo pripombo", čeprav se je Ibrahimović po koncu tekme branil, da se je jezil sam nase. Rossoneri so se po prvi kazni za Ibrahimovića znašli zelo dobro in med drugim na mestnem derbiju premagali Inter (3:0), kljub vsemu pa bo nova prisilna odsotnost švedskega napadalca precejšen udarec v bitki za prvi naslov po letu 2004. Klub je že napovedal, da se bo na kazen pritožil.

Video incidenta iz Firenc:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.