Šport > Nogomet
8 ogledov

Novi član Reala navijač Barçe, ima psa Messija

Isco bazen pes Messi voda kopanje poletje Reševalni pas/Twitter
Mladega španskega vezista Isca, ki bo v kratkem podpisal pogodbo za prestop iz Málage v Real Madrid, čaka zanimiva prva novinarska konferenca, na kateri bo moral pojasniti nekatere besede in prepričanja.

Barcelonski dnenvnik Mundo Deportivo je namreč pred Iscovim prestopom v Real Madrid južnjaka iz Benalmádene blizu Málage označil za velikega pristaša Barcelone, tako kot pred njim Mesuta Özila, Luko Modrića in številne druge člane belega baleta.

Toda Isco je šel v svojih izjavah pred leti še dlje, označil se je celo za "antimadridista", za katere se v Španiji in po svetu označijo nogometni privrženci, ki so najbolj nastrojeni proti madridskemu kraljevemu klubu. Kot igralec B-ekipe Valencie je leta 2009 na svetovnem prvenstvu do 17 let celo dejal:

"V mladosti nisem bil nikoli za Madrid, rekel bi, da sem malce 'antimadridista', čeprav ne vem, kaj me čaka v prihodnosti, ampak to je ekipa, ki mi ni bila nikoli všeč. Imam občutek, da je Madrid prepotenten klub zaradi svojih igralcev, brez skromnosti pa ne moreš priti nikamor."

Vzorniki: Xavi, Iniesta in Ronaldinho

Isco, čigar prihod v belo hišo je že potrdil tudi predsednik Florentino Pérez, je bodočemu šefu skuhal vročo kašo tudi z izjavami, ki jih je pred letom dni dal za televizijo Cuatro, kjer je zvezdnik pravkar končanega evropskega prvenstva do 21 let in osvajalec nagrade "Golden Boy" za najboljšega mladega igralca Evrope za svoje idole označil Barçine ikone Xavija Hernándeza, AndrésaIniesto in Ronaldinha.

Na strani bodočih največjih rivalov je bil tudi v finalu Lige prvakov pred dvema letoma, ko je na Twitterju namignil na znameniti monolog Realovega trenerja Joséja Mourinha (po porazu v polfinalu proti Barceloni, ko se je spraševal "Zakaj" ali "Por qué?").

"Komaj čakam na finale Lige prvakov. Upajmo, da bo zmagal nogomet, če pa ne bo zmagal, potem se bomo spraševali zakaj?? Zakaj??" je bil pomenljiv Isco. In še za konec − njegovemu psu je ime Messi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.