Šport > Nogomet
1160 ogledov

Novi/stari obraz v Ljudskem vrtu: "Zelo sem vesel, da sem nazaj"

nk maribor Profimedia
Pri nogometnem prvoligašu Mariboru so opravili prvo kadrovsko potezo za naslednjo sezono.

Kot so sporočili iz mariborskega kluba, se je vijoličastim pridružil 28-letni vratar Ažbe Jug, ki ne bo potreboval daljšega časa za prilagajanje mariborski ekipi.

"Zadovoljni smo, da vračamo mariborskega fanta nazaj domov. Jug ima sklenjeno pogodbo za štiri sezone, sam si želim in upam, da bo vse izkušnje, ki jih je pridobil v času, odkar je zapustil Maribor, znal prenesti na igrišče," je med drugim dejal športni direktor Maribora Oliver Bogatinov in potrdil, da se bo nekdanji član Bordeauxa, lizbonskega Sportinga in nazadnje Fortune iz Sittarda pridružil novim soigralcem že na današnjem treningu.

Jug, ki v prihodnjih devetih krogih še ne bo mogel nastopati v mariborskem dresu, je Ljudski vrt zapustil leta 2009 še kot najstnik.

"Vtisi so neverjetni, težko jih je opisati z besedami. Zelo sem vesel, da sem nazaj. Maribor je v preteklem obdobju nanizal izjemne uspehe, v prihodnje pa želim tudi sam prispevati svoj delež k naslednjim," ob predstavitvi v Ljudskem vrtu dejal Jug.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.