Šport > Nogomet
24 ogledov

Novinarka, pazi "ledja": za tabo je Luiz!

David Luiz bi si zaslužil vlogo v Monty Pythonu. (Foto: YouTube)
1/2
Žurnal24 main
Brazilec David Luiz je v le nekaj mesecih pri Chelseaju postal kultna osebnost. Brazilec, ki še ne obvlada angleškega jezika, ima tudi izjemen čut za hec. Takole se je spakoval za hrbtom novinarke.
Video Luizovega spakovanja za hrbtom novinarke lahko pogledate TUKAJ!

Angleški jezik je zanj tudi portugalska, ne samo španska vas, toda to ne ovira brazilskega asa Davida Luiza, da bi pri Chelseaju po bleščečih predstavah postal kultna osebnost tudi v televizijskih prispevkih. Njegov najnovejši hit je spakovanje za hrbtom novinarke Chelsea TV, ki se je javljala iz klubskega trening centra. Posnetek se je na spletu pojavil le nekaj dni za tem, ko je klubska televizija po eni izmed ligaških tekem intervjuvala Luiza, Fernanda Torresa in Franka Lamparda. Brazilec je skozi celoten pogovor zavzeto kimal, nato pa za konec navdušeno pristavil: "Come on, Chelsea!" ("Dajmo, Chelsea!"). Takole je Luiz kimal med pogovorom za Chelsea TV:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.