Šport > Nogomet
6 ogledov

Novo proslavljanje Islandcev

Prvo proslavljanje, s katerim so zasloveli islandski nogometaši - slavni "ribars
1/2
Žurnal24 main
Kaj storiti, da pritegneš gledalce? Islandski klub Stjarnan bi vam odgovoril: "Čim bolj noro proslavljajte zadetke!" Severnjaki so zasloveli z domiselnimi proslavami, kot je vožnja kolesa, ribarjenje ... Poglejte!

V zgodovini nogometa smo videli že kar nekaj domiselnih, smešnih in šokantnih proslavljanj zadetkov, toda domišljija islandskega kluba Stjarnan res ne pozna meja. Da bi povišali obisk domačih tekem, so se nogometaši med seboj dogovorili, da bodo zadetke proslavljali kar se da domiselno in smešno. Kako dobro jim to uspeva!

Na tekmi proti Fylkirju jih je spremljalo vsega 624 gledalcev, toda zadetek Halldorja Orrija Bjornssona je napovedal revolucijo. Z izjemno "Panenka" enajstmetrovko je premagal vratarja, nato pa se je začelo proslavljanje "ribič". Bjornsson je najprej na namišljeni trnek ujel branilca Johanna Laxdala (v skeču igra ribo), soigralci pa so v slogu pravih ribičev trofejo ponosno postavili pred (spet namišljeni) objektiv. Spodaj si oglejte še preostale "odbite" dogodivščine Islandcev.

"Ribič":

"Človeško kolo":

"Vžiganje motorja, srčni napad in rojevanje otroka":

"Rambo":

"Dunajski valček":

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.