Šport > Nogomet
196 ogledov

Občasni reprezentant ima nov klub

Siniša Anđelković EPA
Siniša Anđelković bo še naprej igral na Apeninskem polotoku.

Po izpadu Palerma iz Serie A in poteku pogodbe s Siciljanci je Siniša Anđelković hitro prišel do novega kluba. Občasni slovenski reprezentant, doslej je petkrat nastopil v izbrani vrsti, bo kariero nadaljeval v italijanski druholigaški konkurenci, nosil bo dres Venezie. Klub iz Benetk tako postaja vse bolj 'slovenski', saj bosta zanj v naslednji sezoni igrala tudi Leo Štulac in Jan Mlakar, slednji kot posojeni nogometaš Fiorentine. Anđelković je podpisal dvoletno pogodbo.  

Venezia, ki jo vodi ameriški poslovnež Joe Tacopina, velja za zelo ambiciozen klub, na klopi Benečanov pa sedi legendarni napadalec Filippo Inzaghi. "Zelo smo ponosni, da se je Siniša, gre za igralca z izjemno kariero, odločil pridružiti našemu projektu. Njegove izkušnje in kakovost bodo okrepile že tako ali tako močno ekipo, ki nam je v tem letu prinesla že veliko zadovoljstva. Prepričan sem, da je z njim pred nami še bolj razburljiva sezona," je ob prihodu slovenskega branilca dejal Tacopina.

Anđelković je od leta 2011 odigral 120 tekem za Palermo, kot posojeni igralec pa je v Italiji igral tudi za Ascoli in Modeno. Pred odhodom na Apeninski polotok je v Sloveniji igral za Maribor, Dravo in Triglav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.