Šport > Nogomet
871 ogledov

Oblak bo moral izpustiti uvod LP, tako huda je poškodba

Poškodba Jana Oblaka Epa
Slovenski nogometni vratar Jan Oblak se je poškodoval na zadnji ligaški tekmi z Real Sociedadom, zdaj pa je jasno, da bo izpustil tudi domačo tekmo Lige prvakov s Portom.

Slovenski vratar Jan Oblak je v pretekli sezoni igral vse minute tako v La Ligi kot v Ligi prvakov, tokrat pa bo moral počivati že na uvodu nove sezone najbolj prestižnega nogometnega tekmovanja na svetu. Klub je danes sporočil, da je Škofjeločan staknil poškodbo, ko je želel odbiti žogo pred Umarjem Sadiqom. Njegov moštveni kolega Reinildo Isnard Mandava ga je pri tem s kolenom močno zadel v stegno, Oblak pa se je 'zrušil' na tla. Poskusil je nadaljevati, toda na koncu je zaprosil za menjavo. 

Ponedeljkove zdravniške preiskave so pokazale, da gre pri Oblaku zgolj za hematom po močnem udarcu v levo stegno, zaradi česar bo preventivno izpustil sredino tekmo Lige prvakov s Portom. Kot kaže, ne gre za nič resnejšega in Jan Oblak se bo lahko kmalu vrnil med vratnice Atleticovih vrat. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.