Šport > Nogomet
7 ogledov

Oblak in Kek drugič zapored

jan oblak Profimedias
Jan Oblak je najboljši slovenski nogometaš preteklega leta po izboru časnik Ekipa SN. V kategoriji trenerjev je ta čast pripadla Matjažu Keku.

Slovenski športni časnik Ekipa SN je v svojem izboru za naj nogometaša leta priznanje drugič zapored podelil vratarju slovenske reprezentance in Atletico Madrida Janu Oblaku . Najboljši mladi nogometaš 2016 je Mariborčan Luka Zahovič , naj trener pa prav tako drugič v nizu strateg Reke Matjaž Kek .

Jan Oblak je v glasovanju za seboj pustil Josipa Iličića , Kevina Kampla , Valterja Bir so in Jasmina Kurtića . Med mladimi nogometaši je drugo mesto zasedel Grega Sorčan , tretje Domen Črnigoj , nato pa sta se zvrstila Dino Hotić in Timi Max Elšnik . Kek je prehite l Srečka Katanca , Darka Milaniča , Luko Elsnerja in Tomaža Petroviča .

Ekipa SN nagrade podeljuje od 2008. Rekorder med nogometaši leta je vratar Samir Handanović , ki je bil trikrat na prvem mestu. Po dvakrat sta naziv osvojila Oblak in Kampl.

matjaž kek | Avtor: Profimedias Profimedias

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.