Šport > Nogomet
6323 ogledov

Oblak in soigralci umirali od smeha

jan oblak Print Screen
Soigralec slovenskega reprezentančnega vratarja se ni proslavil z upravljanjem terenskdga vozila.

Nogometaši madridskega Atlética so se zbrali na promocijskem dogodku klubskega pokrovitelja Hyundai, kjer so prejeli ključe svojih novih jeklenih konjičkov.

Med drugimi je za volan terenskega vozila sedel tudi ganski obrambni vezist Thomas Partey, ki pa očitno ni najbolj vešč upravljanja z avtomobilom. Njegova kratka vožnja po zelenci stadiona Wanda Metropolitano se je sprevrgla v pravo komedijo, ob kateri so se najbolj zabavali nogometaši Atlética.

Partey ni znal vžgati avtomobila, zato mu je pomoč moral priskočiti predstavnik Hyundai. Avto se je najprej premaknil vzvratno, kar je prestrašilo nogometaše na tribuni. Ganec je nato vendarle zapeljal na zelenico, kjer se je nevarno približal reklamnemu panoju.

Neslavna vožnja se je končala s parkiranim avtomobilom ob robu igrišča, nejevoljni Partey pa se je lahko spet pridružil nasmejanim soigralcem.

Komentarjev 1
  • Isla_Goodman 10:21 21.december 2018.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 32497 $ z uporabo spletnega najučinkovitejšega od treh do petih ur na mojem prenosnem računalniku in to je bilo tako čisto, da po mojem mnenju nisem mogel sprejeti kot verodostojno, če prej ne rabim te spletne ...prikaži več strani. če tudi vi hočete zaslužiti to vrsto ogromnega denarja, potem pridi inn postanite del nas. to internetno spletno stran na spletu ........... ..... >>>>>>>>> http://www.Internet43.Com