Šport > Nogomet
58 ogledov

Oblak: Koper lahko iztrži remi

Branko Brane oblak Dolgi most tenis intervju Euro 2012 evropsko prvenstvo EP Anže Petkovšek
"Na Poljudu bo zagotovo zelo težko, vendar se Koprčani ne smejo pomakniti v obrambo," pred povratno tekmo med Hajdukom in Luko Koper pravi legendarni Brane Oblak.

"Že pred prvo tekmo sem dejal, da morajo Koprčani zaigrati dokaj ofenzivno, saj Hajduk ni več tako kakovosten kot v preteklosti. Hrvaška in slovenska liga sta na podobni ravni, zato Splitčani niso favoriti v tem dvoboju,” je tekmo med Splitčani in Koprčani napovedal Brane Oblak, ki je v preteklosti nosil dres Hajduka, kot trener pa je deloval tudi na klopi kanarčkov.

"Na Poljudu bo zagotovo zelo težko, vendar se Koprčani ne smejo pomakniti v obrambo. Menim, da lahko iztržijo neodločen rezultat," je dodal Oblak.

Splitski as Ivica Šurjak v nasprotju z Oblakom verjame, da bodo v naslednji krog napredovali "bili": "Koprčani igrajo čvrsto in disciplinirano, še posebej pa me je prevzela njihova kolektivna igra. Nihče od njihovih igralcev me ni posebej navdušil, podobno pa lahko povem tudi za igralce Hajduka. V koprski zasedbi je opazen vpliv njihovega italijanskega trenerja, ki skuša izkoristiti vse prednosti svoje zasedbe. Koper ima izkušenejše igralce, ki se jih ne sme podcenjevati. Če bodo gostje v Splitu zaigrali preveč obrambno, bodo kaznovani. Poljud bo v četrtek poln in to bo zagotovo velika prednost za mlado ekipo Hajduka."

"Težko je napovedati rezultat na drugi tekmi, vendar verjamem v zmago Hajduka z 2:0,” je v izjavi za Primorske novice razkril Šurjak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.