Šport > Nogomet
15 ogledov

Oblak: Maribor je favorit

Brane Oblak je bil na svetovnem prvenstvu leta 1974 v Nemčiji skupaj z Danilom P Žurnal24 main
V sredo se bosta v uvodni tekmi sezone na stadionu Ljudski vrt za superpokal pomerila Maribor in Interblock. Tekmo si bo v živo ogledal tudi trener Olimpije Branko Oblak.
 
 

Gre za težko preizkušnjo pred začetkom prvenstva. Pojavijo se lahko tudi poškodbe. Za nas pa je dobro, saj si bomo v živo ogledali oba naša velika tekmeca.

Branko Oblak

 
"Težko povem kaj več, ampak Maribor je favorit. Igra na domačem igrišču. Ne smemo pa pozabiti, da je Interblock Štajerce že velikokrat presenetil," napoveduje trener Olimpije Branko Oblak.

V sredo bo na tribunah
Trener zmajev si bo skupaj s sodelavci tekmo ogledal s posebnim zanimanjem: "Gre za težko preizkušnjo pred začetkom prvenstva. Pojavijo se lahko tudi poškodbe. Za nas pa je dobro, saj si bomo v živo ogledali oba naša velika tekmeca."

Nagrado že dobili
Tako Mariborčani kot nogometaši Interblocka bodo tekmo vzeli resno, za zdaj pa še ni znano, ali bo zmagovalec prejel tudi denarno nagrado. "Oba kluba sta nagrado za udeležbo že dobila v obliki stotih polnih penzionov v Termah Zreče oziroma Termah Maribor, ki sta jih lahko izkoristila za izvedbo svojih priprav. To bivanje je vredno od šest do deset tisoč evrov," nam je dejal direktor organizatorja dogodka, Združenja nogometnih prvoligašev (ZNPL), Dimitrij Hlastec.

Če bodo tribune polne ...
Po njegovih besedah je še vedno odprta možnost dodatnega nagrajevanja: " To je odvisno od končnega finančnega obračuna. Videli bomo, kako bo potekala predprodaja vstopnic. V ponedeljek se bomo odločili glede morebitnega dodatnega nagradnega sklada." Vrednost projekta superpokala je okrog 30 tisoč evrov.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.