Šport > Nogomet
14 ogledov

Oblak za trenutek izgubil zavest

Tottenham - Benfica Reuters
Slovenski vratar Jan Oblak je na tekmi med Arouco in Benfico dobil udarec v glavo in za trenutek izgubil zavest. Škofjeločana so odpeljali v bolnišnico.

V 65. minuti tekme portugalske lige med Benfico in Arouco je prišlo do trčenja med slovenskim vratarjem Janon Oblakom in domačim napadalcem Robertom. Oblaka so po nekajminutnem posredovanju zdravniške službe odpeljali z igrišča, nato pa v bolnišnico. Namesto njega je v 69. minuti vstopil Artur Moraes. Benfica je v uradni izjavi zapisala, da je 21-letni čuvaj mreže za ''nekaj trenutkov izgubil zavest.''

Benfica, ki je na koncu slavila z 2:0, ima tri kroge pred zaključkom prvenstva sedem točk prednosti pred Sportingom in je na dobri poti, da prvič po letu 2010 osvoji naslov državnega prvaka. Portugalski prvoligaš se je uvrstil tudi v polfinale Evropske lige, kjer ga 24. aprila čaka veliki obračun z Juventusom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.