Šport > Nogomet
21 ogledov

Oblak (za zdaj) ostaja

Oblak je ohranil svojo mrežo nedotaknjeno. (Foto: Dejan Mijović) Žurnal24 main
Športni direktor Olimpije Simon Sešlar je še enkrat potrdil, da bo zmaje v prihodnje vodil Safet Hadžić. Mladi vratar Jan Oblak pa za zdaj ostaja član ljubljanskega prvoligaša.
On še ima pogodbo. Neke možnosti so odprte. Če se bo dogovoril oziroma če se bomo dogovorili na relaciji klub - klub, bomo takrat o tem obvestili. Za zdaj pa ostaja član Olimpije.
Simon Sešlar

Trener nogometašev Olimpije bo v prihodnje Safet Hadžić, če bo pridobil potrebno licenco za delo v prvi ligi. Kot je pojasnil športni direktor Olimpije Simon Sešlar, bo Hadžič po dogovoru že opravljal svoje delo v pripravah na novo sezono. V tej bo igralski kader doživel nekaj sprememb, vratar Jan Oblak pa za zdaj ostaja član ljubljanskega kluba.

"Če bo pridobil licenco, ki je potrebna za prvo ligo, bo on opravljal funkcijo prvega trenerja, to je dogovorjeno. To je bolj ali manj formalnost, uradna bo zadeva takrat, ko bo dobil licenco, drugače pa bo to funkcijo normalno opravljal," je v pogovoru za STA dejal Sešlar.

Športni direktor kluba je tudi potrdil, da v prihodnosti ne računajo več na Roka Roja, Andreja Dugolina in Miho Šporarja. Nekoliko drugače je z Janom Oblakom: nadarjeni mladi vratar za zdaj ostaja v klubu. "On še ima pogodbo. Neke možnosti so odprte. Če se bo dogovoril oziroma če se bomo dogovorili na relaciji klub - klub, bomo takrat o tem obvestili. Za zdaj pa ostaja član Olimpije."

O novih okrepitvah pa Sešlar še ni želel govoriti: "Pogovarjamo se z igralci, ki bi jih želeli videti v našem klubu, a dokler ne sklenemo in podpišemo, ne bi govoril o imenih."

Olimpija bo priprave začela 7. junija v Ljubljani, nato pa bodo sledile desetdnevne priprave; lokacije še niso izbrali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.