Šport > Nogomet
1307 ogledov

Oblekel se je v snežaka in z Lamborghinijem trčil v hišo

Michail ANtonio Profimedia
Angleški nogometaš je tokrat nameril v polno.

Michail Antonio, zvezdnik angleškega premierligaša West Ham Uniteda, je postal hit na družbenih omrežjih. Na božični večer je namreč trčil v hišo, nato pa iz svojega 250 tisočakov vrednega Lamborghinija izstopil preoblečen v sneženega moža.

Nogometaš je bil na poti v klubski hotel pred ligaško tekmo s Crystal Palacom, ko je izgubil oblast nad svojim vozilom, trčil v prometni znak, nato pa zletel s ceste in priletel v dvorišče družinske hiše. Razbil je opečnati zid in pristal dobesedno pred vrati poslopja. Očividci pa so onemeli šele, ko se je iz vozila pojavil snežak.

"Kričal je na nekoga po telefonu. Jezen je bil, ker mu je oseba govorila, da je bedak in dejal, da bi ga morali najprej vprašati, ali jo je odnesel brez poškodb. Ni izgledal dobro. Bilo me je strah, da jo je hudo skupil, vendar je zdaj vse v redu," je dejala lastnica hiše.

Antonio je hitro zapustil prizorišče nesreče, po poročanju Daily Maila pa je pred tem obljubil, da bo poravnal vso škodo. Lastnikom se sicer ni opravičil. 

 

Komentarjev 1
  • Laznivi 18:25 27.december 2019.

    Sedaj bo dva meseca tekal po zeleni trati da poravna skodo.....22 takih hudih iq dvevno teka za eno samo zogo po trati...huda inteligenca ki za svet naredi neizmerne korake.