Šport > Nogomet
25 ogledov

Obubožani klub prodal igralca za 50 žog

El Salvador Kolumbija svetovno prvenstvo SP do 20 let žoga žoge vreča EPA
Kostariški nogometni klub Pumas Generaleña, ki nastopa v lokalni drugi ligi, je enega od svojih članov ob vsesplošnem pomanjkanju prodal za 50 ... žog.

Rogerju Fallasu se je pogodba pri drugoligašu Pumas Generaleña iztekala, ob zanimanju novega člana prve lige Universidada de Costa Rice pa se je predsednik kluba Rogoberto Chinchilla odločil zaslužiti vsaj nekaj denarja ob odhodu najboljšega napadalca.

Toda na naslov Pume ni romal denar ekipe, ki jih je za napredovanje v prvo ligo (Primera Divísion) premagala v velikem finalu. "Pume" bodo namesto kostariških kolonov dobile 50 nogometnih žog svojih nekdanjih drugoligaških rivalov.

Nogometaši brez plač

"Zahteval sem 50 žog, vse je urejeno," je Chinchilla dejal za radio Monumental. "Vprašali so me, kakšna je situacija z Rogerjem. Rekel sem jim, da ga je privilegij gledati in da mu ne bom zaprl vrat igranja v prvi ligi."

Druga kostariška liga (Liga de Ascenso) se že dalj časa ubada s hudimi finančnimi težavami. Nogometaši ne dobivajo plač, klubi pa jim lahko zagotovijo zgolj poravnavo stroškov za potovanja na tekme.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.