Šport > Nogomet
15 ogledov

"Odhod v Real bi ga zares osrečil!"

Rafael Benitez EPA
Napolijev trener se je spremenil v glavnega favorita za naslednika Carla Ancelottija, če bo ta pričakovano izgubil službo, tudi Špančev agent pa je izrazil naklonjenost selitvi

Rafael Benítez bi bil "resnično srečen", če bi naslednjo sezono dobil priložnost voditi Real Madrid, je dejal njegov zastopnik Manuel García Quilón. Benítezova prihodnost pri Napoliju je pod vprašajem že nekaj časa, kot možni naslednik nekdanjega trenerja Realovih mladinskih ekip in B-moštva Castille pa se omenja strateg Sampdorie Siniša Mihajlović.

Morda malce presenetljivo se je Benítez v zadnjih dneh prebil prav na vrh možnih naslednikov trenutnega trenerja belega baleta Carla Ancelottija, ki bo po najtrofejnejšem koledarskem letu v zgodovini kluba najbrž plačal ceno za slabo leto 2015, ki se bo končalo brez naslovov.

Rojeni Madridčan Benítez naj bi očitno dobil težko pričakovano priložnost takoj po koncu sezone v Serie A, tudi njegov zastopnik García Quilón pa ni skrival, da ga povratek na Santiago Bernabéu še kako mika.

"Rafa je bil igralec Real Madrida (med letoma 1974 in 1981 je igral za Castillo, op. a.), je iz Madrida in bil je trener njihove B-ekipe (od leta 1993 do 1995, op. a.), zato dvomim, da bi bil kdo nezadovoljen s to zgodovino," je Quilón dejal za televizijo Cuatro.

"Nisem v njegovi glavi, toda mislim, da bi bil resnično srečen, da bi lahko nekega dne treniral Real Madrid. V tem trenutku vseeno ni nič konkretnega, vse so le govorice."

Benítez bi se v La Ligo vrnil po tem, ko je z Valencio v sezonah 2001/02 in 2003/04 prekinil vladavino svojega nekdanjega kluba in Barcelone ter osvojil dva španska naslova, na Mestallo pa je pripeljal tudi pokal Uefa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.