Šport > Nogomet
21 ogledov

''Odj**i in igraj v Panami, lopov!''

lionel messi EPA
Argentinski superzvezdnik Lionel Messi je bil ob prihodu na sodišče v Barceloni deležen žvižgov nekaterih obiskovalcev.

Napadalec Barcelone je v četrtek prispel v katalonsko prestolnico, kjer je na sodišču pričal zaradi obtožb o domnevni utaji davkov.

Obtožnica ga bremeni, da je skupaj s svojim očetom Jorgejem utajil več kot štiri milijone evrov. Messi je v Barcelono pripotoval iz ZDA, kjer se z argentinsko izbrano vrsto pripravlja na nastop na turnirju Copa America.

Najboljšega nogometaša sveta je pred sodiščem pričakala množica obiskovalcev, ki je njegov prihod pospremila z mešanimi občutki.

Nekateri so Argentincu prišli izkazat podporo, drugi so ga obtoževali izdaje države, v kateri se je prelevil v enega najboljših igralcev vseh časov. ''Odj**i in igraj v Panami. Lopov,'' je zavpil eden od obiskovalcev.

Messi sicer vztraja, da o domnevnih davčnih nepravilnostih ne ve ničesar. ''Nikoli nisem prebiral ali analiziral pogodb. To sem prepustil odvetnikom. Povedali so mi, kje naj podpišem in to sem naredil,'' je dejal aktualni dobitnik Zlate žoge.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.