Šport > Nogomet
29 ogledov

Odšel na počitnice, ne da bi obvestil klub

walter zenga EPA
Trener Sampdorie si je privoščil počitnice v Dubaju, ne da bi o tem obvestil svoje delodajalce.

Nekdanji italijanski reprezentančni vratar Walter Zenga je v ospredju zanimanja medijev na Apeninskem polotoku, a ne zaradi podvigov na tekmovalni ravni v vlogi trenerja genovske Sampdorie.

Predsednika kluba Massima Ferrera je razjezil zaradi samovoljne in nenapovedane odsotnosti, ko si je privoščil dopust v Dubaju, ne da bi o tem obvestil klub.

Petinpetdesetletni Zenga, ki je v genovskem prvoligašu junija zamenjal Srba Sinišo Mihajlovića, je s kratkim pobegom v prestižni Dubaj resno ogrozil svoj položaj trenerja Sampdorie. Let na počitnice v Dubaj bi tako lahko predsedniku kluba dal povod za že tako načrtovano odslovitev Zenge.

Sampdoria je pod vodstvom nekdanjega izvrstnega srbskega reprezentanta Mihajlovića osvojila sedmo mesto. Po obetavnem začetku pa je moštvo pod Zengo, nekdanjim izvrstnim čuvajem mreže pri milanskem Interju "človekom pajkom", začelo stagnirati ter je trenutno na desetem mestu na prvenstveni lestvici z le štirimi zmagami na dvanajstih tekmah.

Vodilna Fiorentina je klubu iz Genove v nedeljo prizadejala še četrti poraz v tej sezoni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.