Šport > Nogomet
3 ogledov

Okrepitve v Velenju in Celju

Nezdbedin Selimi se seli v Velenje. (Foto: NK Rudar) Žurnal24 main
Igralska zasedba slovenskega nogometnega prvoligaša Rudarja iz Velenja, ki se na spomladanski del prvenstva te dni pripravlja v Medulinu, po vseh spremembah počasi dobiva končno podobo.

Po končanem jesenskem delu so se v klubu razšli z Luko Prašnikarjem, Markom Pokleko, Boštjanom Kreftom in Timom Lo Duco, novinci pa so zaenkrat trije.

Ker sta bila jeseni na operaciji kolena Mirza Mešić in Marko Kolsi, v klubu ocenjujejo, da na začetku nadaljevanja prvenstva še ne bosta mogla igrati. Zato so se odločili, da bodo poiskali kar pet ali celo celo šest novih igralcev.

Z Rudarjem so pogodbe že podpisali Nezdbedin Selimi, ki bo v Velenju igral do konca sezone, in 29-letna Slovak Marian Tomcak, ki je prišel iz kluba Peter Zalika, ter Čeh František Metelka (Banik Ostrava). Oba sta podpisala enoletni pogodbi.

Na preizkušnji so še 23-letni branilec Jan Vidic, bočni igralec, 24-letni Boštjan Jelečevič, ter mlada igralca Dario Torbić in Deni Alagić.

Spremembe se obetajo tudi v Celju, kjer sta tik pred podpisom pogodbe Velenjčan Anel Omerović in Dejan Purišič, ki sta v celoti zadovoljila apetite celjske stroke, poroča spletna stran kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.