Šport > Nogomet
20 ogledov

Olić raje na treningu kot s pivom

Ivica Olić ni presenečen nad katastrofalnim začetkom bavarske sezone. (Foto: Reu Žurnal24 main
Bayernov napadalec Ivica Olić nikakor ni razočaran, ker je moral namesto običajnega popivanja na Oktoberfestu letos trenirati. Vzroke za slabe predstave Bavarcev je našel v pomanjkljivih pripravah.

"Raje sem treniral, kot da bi izgubljali čas s pivom. Posebno v tem položaju," je dejal hrvaški reprezentant Ivica Olić in razkril vzroke za slab začetek Bayernove sezone. Spomnimo: Bavarci so šele 12. moštvo Bundeslige. "Iz lanske prve enajsterice sem samo jaz oddelal priprave od začetka. Večina igralcev se nam je pridružila pet dni pred prvo tekmo. Poleg tega nas nenehno spremljajo poškodbe, najhuje sta jo skupila Robben in Ribéry. Ne morem reči, da sem takšne rezultate pričakoval, vendar me ne presenečajo. Upam, da bomo po zimskem odmoru zaigrali, kot znamo. No, vsaj v Ligi prvakov smo startali dobro."

Po sedmih kolih Bundeslige Olić, Mario Gomez in Miroslav Klose še niso dosegli zadetka. "Groza! To je eden glavnih razlogov za rezultatsko krizo. V treh tekmah, ki sem jih odigral, nisem niti ustrelil proti golu. Ne ustvarjamo si priložnosti," je zgrožen Olić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.