Šport > Nogomet
2101 ogledov

Olimpija bo dobila novega lastnika, trenerja (še) ne

milan mandarić
Ljubljanski klub naj bi prešel v nemške roke.

V zadnjih dneh so se pojavile informacije, da bo Milan Mandarić Olimpijo prodal nemškim kupcem, na klop vodilnega kluba prve slovenske lige pa naj bi sedel nekdanji član zeleno-belih Robert Prosinečki. A vsaj zadnji del govoric se je izkazal za napačnega, saj je sloviti Hrvat po odhodu s čela reprezentance Bosne in Hercegovine že dobil novega delodajalca. Kariero bo nadaljeval v Turčiji, prevzel je vodenje Kayserisporja.

Dosedanja alfa in omega Olimpije sicer ni zanikala prodaje kluba, ki naj bi se zgodila v naslednjem mesecu dni. "Ni res, da smo že podpisali, a je blizu. Zelo blizu. Tudi številk, ki ste jih omenili, ne bi komentiral," je tako za Sportal povedal Mandarić. Klub naj bi bil sicer naprodaj za sedem milijonov evrov.

Mandarić naj bi sicer prvi del plačila prejel v prvi polovici januarja. Klub je sicer trenutno v finančnih težavah, pred dnevi je Olimpija dobila kazen s strani Uefe zaradi neizpolnjevanja finančnih obveznosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.