Šport > Nogomet
10 ogledov

Olimpija do zmage v Zagrebu

Dare Vršič Vrsic Dejan Mezga Nik Rovan
Olimpija je na drugi pripravljalni tekmi pred sezono 2011/12 v hrvaški prestolnici premagala NK Zagreb z 2:1.

Po vodstvu domačih je najprej še v prvem delu s prekrasnim udarcem s prostega strela izenačil Dare Vršič (tokrat je nosil kapetanski trak), v drugem delu pa je po podaji Davida Kašnika za mednarodno zmago zabil Adnan Bešić. Olimpija je začela v postavi Lipovac, Jović, Salkić, Sretenović, Anđelković, Božič, Rujović, Vršič, Fink, Omladič, Valenčič, v nadaljevanju pa so priložnost dobili še Đafić, Škerjanc, Ivelja, Bešić, Delamea, Kašnik in Vučkić.

Zaradi poškodb trenerju Dušanu Kosiču tokrat niso bili na voljo Saša Ranič, Aleksander Šeliga in Anej Lovrečič, zaradi bolezni pa je tekmo izpustil Dalibor Radujko.

Olimpija je skozi celotno tekmo prevladovala na igrišču in je imela večino časa žogo v svojih nogah, lahko bi zabila še nekaj zadetkov, a do konkretnejšega vodstva oz. zmage zmajčki nad pesniki, kakor tudi kličejo nogometaše Zagreba, niso prišli. Z jutrišnjim dnem se zeleno-beli že začenjajo pripravljati na prijateljsko srečanje proti Partizanu, ki bo v četrtek 23. 6. ob proslavi stoletnice ljubljanskega nogometa gostoval na Stožicah v Ljubljani.

Zagreb, pripravljalna tekma:

NK Zagreb : NK Olimpija 1:2 (1:1)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.