Šport > Nogomet
31 ogledov

Green Dragons ostro nad Pušnika

transparent Green Dragons NK Domžale Olimpija Ljubljana Profimedias
Navijači Olimpije niso zadovoljni z aktualnim trenutkom aktualnih državnih prvakov.

Nogometaši Olimpije so izgubili tudi tretjo tekmo v spomladanskem delu prvenstva, Domžale so bile na derbiju ljubljanske kotline boljše z minimalnim izidom (1:0).

Po novem porazu imajo zeleno-beli že devet točk zaostanka za vodilnim Mariborom in zdi se, da je letošnje prvenstvo že odločeno, čeprav sta večna rivala v drugi del sezone krenila točkovno izenačena.

Pred tekmo v Domžalah je na klop Olimpije sedel Marijan Pušnik, zamenjal je Luko Elsnerja. Čeprav je Pušnik lani z zmaji osvojil jesenski naslov, se je moral nato posloviti, navijači Olimpije pa nekdanjega trenerja Maribora, Celja, Dravograda, Korotana in Hajduka nikoli niso vzeli za svojega.

Pušnik je pred tekmo z Domžalami še dodatno podžgal ljubljanske "ultrase", saj je vzel kapetanski trak priljubljenemu vratarju Nejcu Vidmarju in ga dal izkušenemu Branku Iliću.

Ob tem je v ekipo vrnil Roka Kronavetra, slvoenskega reprezentanta navijači aktualnih državnih prvakov že več mesecev podijo iz kluba.

V domžalskem Športnem parku se je tako pričakovala reakcija Green Dragonsov na zadnje dogodke in to se je tudi zgodilo.

Poleg vzklikanja proti Kronavetru in nepriljubljenemu športnemu direktorju Ranku Stojiću so pokazali tudi transparent s pomenljivim sporočilom za trenerja Pušnika: "Vsak cirkus potrebuje svojega klovna. Marijan dobrodošel."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.