Šport > Nogomet
62 ogledov

Olimpija našla novega trenerja

Marko Nikolić Profimedias
Po poročanju nekaterih slovenskih medijev bo Marijana Pušnika na klopi Olimpije nasledil nekdanji trener Partizana Marko Nikolić.

Marko Nikolić naj bi prevzel ljubljansko Olimpijo, poročata Dnevnik.si in Ekipa24.si. Nekdanji trener Partizana naj bi se že sestal z vodstvom najboljše ekipe slovenskega prvenstva, uradno potrditev pa naj bi dočakali v prihajajočih dneh.

Nikolić je stari znanec športnega direktorja Ranka Stojića, s katerim sta sodelovala pri beograjskem prvoligašu FK Rad.

Olimpija se je v lov za novim trenerjem podala po prekinitvi sodelovanja z Marijanom Pušnikom, ki je kljub naslovu jesenskega prvaka moral zapustiti ljubljansko klop. 

Pri ljubljanskem klubu so sporočili, da sta se Olimpija in glavni trener moštva razšla sporazumno. "G. Pušniku se iskreno zahvaljujemo za vse, kar je storil za klub v minulih šestih mesecih. Njegov doprinos k uspehom Olimpije in trenutnemu prvemu mestu na prvenstveni razpredelnici je več kot očiten. V nadaljevanju trenerske kariere mu želimo veliko sreče in uspehov," so pred mesecem dni zapisali pri zmajih. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.